У Final Fantasy VII Rebirth погані продажі

У лютому вийшла гра Final Fantasy VII Rebirth. Це друга частина переосмислення класичної JPRG Final Fantasy VII 1997 року. Компанія Square Enix вирішила зробити не один ремейк, а розбити його на три великі гри. Але, схоже, ця стратегія могла виявитися не дуже успішною. Final Fantasy VII Rebirth має чудові відгуки та високі оцінки критиків. Зараз на Metacritic у гри рейтинг 92 бали, що дуже високо. А ось із продажами не все добре.

Аналітики стверджують, що гра продається помітно гірше за першу частину Final Fantasy VII Remake. За однаковий період часу після релізу друга частина розійшлася вдвічі меншим тиражем, і подальші продажі в неї явно будуть слабшими. При цьому компанії Square Enix і Sony поки що жодних конкретних цифр з продажу не озвучували. Серед причин такої різниці у продажах передбачають сприятливі умови для релізу першої гри — Final Fantasy VII Remake вийшла 2020 року, у розпал пандемії, коли зріс попит на відеоігри.

Питання в тому, чи вплинуть слабкі продажі на плани з портування гри на платформу PC. Теоретично це може прискорити процес виходу комп'ютерної версії, щоб залучити додаткову аудиторію доти, як інтерес до франшизи повністю згас.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 13.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: