Опубліковано новий трейлер No Rest for the Wicked

Наближається реліз ранньої версії рольової гри No Rest for the Wicked від Moon Studios, відомої за проєктами Ori and the Blind Forest та Ori and the Will of the Wisps. Команда, що подарувала нам найвідоміші ігри в жанрі метроідваніі останніх років, готується принести щось нове у жанр PRG. Гра побудована на точності дій, а не на швидкому темпі. Бої будуть складними та нешвидкими, і частково нагадуватимуть серію Dark Souls. Гравцям слід  діяти обдумано та стратегічно. Кожна зброя або магічна навичка вимагатиме адаптації та вміння у поводженні з нею.

Події No Rest for the Wicked розвиваються у похмурому середньовіччі. Після смерті короля влада переходить до недосвідченого сина, а до країни повертається чума. На тлі мору розвиваються політичні інтриги. І головний герой, який належить до секти містичних воїнів, виявляється втягнутим у ці інтриги. Герой спробує врятувати землю від зла та визначити долю королівства.

No Rest for the Wicked вийде у ранньому доступі Steam у четвер, 18 квітня. Поки не зрозуміло, як довго гра залишатиметься у цьому статусі, і коли вийде фінальна версія. Відомо, що в ранній версії буде доступна сюжетна історія, мультиплеєр та кооператив на чотирьох гравців.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 16.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: