Оголошено системні вимоги Ghost of Tsushima Director's Cut

У середині травня на персональних комп'ютерах з'явиться ще один ексклюзив PlayStation — Ghost of Tsushima у виданні Director's Cut. Пригодницький бойовик вже деякий час доступний до попереднього замовлення (1699 гривень у Steam), а сьогодні стали відомі його системні вимоги. Розробкою ПК-версії Ghost of Tsushima Director's Cut займається нідерландська студія Nixxes Software. Вона вже має хороший досвід та, наприклад, працювала над ПК-версіями Ratchet & Clank: Rift Apart й Horizon Forbidden West.

Ghost of Tsushima

Гарна новина полягає в тому, що для запуску Ghost of Tsushima Director's Cut не обов'язково мати потужний комп'ютер. Для «мінімалок» з роздільною здатністю 720p й частотою кадрів 30 к/с вистачить процесора Core i3-7100 або Ryzen 3 1200 та відеокарти рівня GeForce GTX 960 4GB або Radeon RX 5500 XT. Гра займе на накопичувачі 75 Гбайт, розробники рекомендують використовувати SSD. Більш детальну інформацію про вимоги до «заліза» наведено в таблиці.

Ghost of Tsushima

Поліпшити плавність геймплею можна буде завдяки технологіям масштабування AMD FSR 3, Intel XeSS та Nvidia DLSS 3. Окрім того, у ПК-версії Ghost of Tsushima буде реалізована підтримка надшироких моніторів, технологій Nvidia Reflex та DLAA, а також контролера DualSense. Реліз пригодницького бойовика заплановано на 16 травня.

Доречі, Ghost of Tsushima у нас присвячено два окремі матеріали: «Обзор Ghost of Tsushima. Ложный путь самурая» та «История разработки Ghost of Tsushima».

Джерело:
PlayStation

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 17.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: