Fallout 4 вийшла на перше місце з продажів у Європі

Нещодавно на Amazon Prime Video вийшов успішний серіал Fallout. Автори проєкту чудово передали абсурдний дух оригіналу з кривавістю та великою кількістю чорного гумору. Серіал отримав високі оцінки критиків та визнання глядачів. І ми вже писали, що після виходу серіалу різко виріс інтерес до ігор серії Fallout. Це добре видно за онлайн-статистикою Steam. Причому Fallout 76 навіть встановив новий рекорд пікового онлайну через кілька років після релізу. Тепер з'явилася інформація від аналітичної компанії GSD про неймовірний успіх Fallout 4 — гра вийшла на перше місце з продажів в Європі.

За даними аналітиків, четверта частина зараз має високий попит у всіх основних європейських країнах. І це пов'язують як із виходом серіалу, так і зі знижками, які зараз діють на серію Fallout. Більшість проданих цього тижня Fallout 4 припала на PC — 69% усіх продажів, решта продажу відносяться до PlayStation і Xbox. При цьому гра також доступна у сервісах Xbox Game Pass та PlayStation Plus Extra, і ці гравці у загальній статистиці не враховуються. Найдивовижніше, що гра 2015 зуміла потіснити головний хіт цього року Helldivers 2.

У десятці найкращих також виявилися інші ігри серії — Fallout 76, Fallout: New Vegas і Fallout 3.

Цифрові дані GSD включають ігри, що продаються через Steam, Xbox Live, PlayStation Network та Nintendo Eshop. Враховуються продажі в Австрії, Бельгії, Болгарії, Великій Британії, Данії, Німеччині, Греції, Іспанії, Ісландії, Ірландії, Італії, Нідерландах, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччині, Словенії, Україні, Угорщині, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії, Швеції, Швейцарії та інших країнах.

Джерело:
GamesIndustry

Обговорити в форумі (коментарів: 38)

Всі новини за 19.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: