Fallout 4 повернулася до десятки найпопулярніших ігор Steam

Нещодавно на Amazon Prime Video вийшов серіал Fallout, який став справжнім сюрпризом для кіноманів та геймерів. Автори шоу чудово передали дух абсурдного постапокаліпсису з великою кількістю чорного гумору. Шоу вийшло настільки відмінним, що викликало сплеск інтересу до однойменної ігрової серії. Ми вже писали про зростання онлайну в іграх Fallout. Але вчора трапилося щось дивовижніше — гра Fallout 4 потрапила в десятку найпопулярніших ігор сервісу Steam з піковим онлайном у 164 тисячі гравців.

Така аудиторія у гри була лише в перші тижні після релізу у 2015 році. Хоча до абсолютного рекорду гри в 473 тисячі одночасних гравців ще далеко, але нещодавно середній онлайн ігри був на рівні 20 тисяч. А ось Fallout 76 зараз на піку своєї популярності — онлайн сягнув 74 тисяч гравців, і таких результатів у гри в Steam раніше не було. Онлайн старої Fallout: New Vegas перевищив 40 тисяч, а у Fallout 3 він понад 11 тисяч.

І це не лише старі гравці, які вирішили повернутися у віртуальні пустки. Минулого тижня з'явилася інформація від аналітичної компанії GSD щодо різкого зростання продажів ігор Fallout у європейських країнах. У Європі Fallout 4 змогла зайняти перше місце з продажу, потіснивши навіть Helldivers 2. А 8, 9 і 10 місця з продажу зайняли Fallout 76, Fallout: New Vegas і Fallout 3. Це неймовірний результат для таких старих ігор, особливо для третьої частини, яка вийшла у 2008 році.

Днями четверта частина має отримати велике оновлення з виправленням помилок та деякими покращеннями. У версіях для консолей буде підвищено якість графіки та продуктивність. Комп'ютерні гравці отримають повну сумісність зі Steam Deck.

Обговорити в форумі (коментарів: 37)

Всі новини за 22.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: