7 Days to Die готується до релізу через 11 років раннього доступу

Деякі ігри так довго перебувають у ранньому доступі, що виникають сумніви в їхньому остаточному релізі. Виживання 7 Days to Die вперше запустили у 2013 році, і з того часу автори поступово доповнювали та розширювали гру. Це унікальне поєднання виживання, горору, відкритого світу та захисту бази, яке припало до душі гравцям. У 7 Days to Die була стабільна аудиторія та хороший онлайн. І тепер автори заявили про плани випустити фінальну версію.

Студія The Fun Pimps розробляла проєкт близько 12 років, випустивши до гри 20 великих оновлень. А незабаром з'явиться релізна версія під номером 1.0 з фінальними правками. Буде покращено систему персонажів, перероблено компоненти транспортних засобів, ремонт броні, систему випробувань. Будуть покращені візуальні ефекти та оптимізація, система випадкової генерації.

Але навіть після релізу автори продовжуватимуть розвивати проєкт. Вони представили дорожню карту на 2024-2025 роки, згідно з якою заплановано три великі оновлення. Вони додадуть у гру новий біом, систему погоди, нове спорядження та багато іншого. Будуть додані бандити, нова система подій та нові квести, сюжетний режим. Також після релізу збільшиться вартість гри. В українському Steam гру поки що можна купити зі знижкою за 79 грн, але після 29 квітня вона коштуватиме 329 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 23.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: