Dead Island 2 вийшла у Steam

Через рік після релізу в магазині Epic Games Store гра Dead Island 2 вийшла у популярному сервісі Steam. Це кумедний зомбі-екшен, в якому гравець протистоїть натовпам ходячих мерців у Лос-Анджелесі. Гра побувала у виробничому пеклі, і розробка була повністю перезапущена. Фінальний проєкт від Dambuster Studios загалом сподобався гравцям та критикам. Dead Island 2 не запропонувала нічого нового, але ігровий процес веселий та різноманітний. Також у гри хороша картинка та чудова оптимізація.

У Steam гра зараз продається за знижкою 50%. Базова версія коштує 799 грн, Deluxe Edition з додатковими персонажами та зброєю коштує 865 грн, а найповніше видання з Expansion Pass, який дає доступ до сюжетних DLC, коштує 1065 грн. Знижки діють до 29 квітня.

На відміну від інших ігор, що рані покинули Epic Games Store, Dead Island 2 не втратила прив'язки до магазину Epic. Так що навіть покупцям у Steam знадобиться ще одна реєстрація та встановлення додаткового лаунчера для запуску Dead Island 2 через Steam.

 
Обговорити в форумі (коментарів: 37)

Всі новини за 24.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: