Продажі стратегії Frostpunk перевищили п'ять мільйонів копій

Гра Frostpunk святкує шостий день народження. 24 квітня 2018 року вийшла перша частина цієї містобудівної стратегії про виживання останніх людей у крижаному постапокаліптичному світі. На честь цієї події розробники проєкту поділилися певною статистикою. Виявилося, що за шість років продано понад п'ять мільйонів копій гри, що є добрим результатом для нішевого проєкту.

Близько 3% всіх користувачів награли понад 100 годин, але середній час у грі становить близько 24 годин. Більш ніж половина гравців урятували всіх мешканців Морозної країни (Frostland) за сценарієм «Новий дім». Найрідкісніше досягнення, яке здобули лише 0,6% гравців Steam, — «Нескінченний раб». Воно розблокується, коли ви отримуєте недовіру всіх поселень у нескінченному режимі. Найпопулярніший трек із саундтреку — «The City Must Survive». Його прослухали понад 6,4 мільйона разів на Spotify і понад 1,3 мільйона разів на YouTube.

Цього року 25 липня виходить Frostpunk 2, і гру вже додали у бажане два мільйони користувачів Steam. Наразі діє знижка 80% на першу частину — ця пропозиція актуальна до 6 травня.

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 25.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: