Blizzard скасувала фестиваль BlizzCon 2024

Цього року Blizzard Entertainment не проводитиме ігровий фестиваль BlizzCon. Попри це, компанія обіцяє найближчими місяцями поділитися новими подробицями про свої нові проєкти, включно з World of Warcraft: The War Within та доповненням Vessel of Hatred для Diablo IV. Нагадаємо, що торішній фестиваль уперше за кілька років пройшов у традиційному для BlizzCon форматі.

BlizzCon

«Після ретельних роздумів протягом останнього року ми в Blizzard прийняли рішення не проводити BlizzCon у 2024 році. Це рішення далося нам нелегко, оскільки BlizzCon залишається дуже особливою подією для всіх нас, і ми знаємо, що багато хто з вас чекає на нього з нетерпінням. Хоча ми підійшли до цього року по-іншому, і оскільки ми досліджували різні формати подій у минулому, будьте впевнені, що ми так само раді, як і раніше, повернутися до BlizzCon у майбутні роки», — йдеться у прес-релізі.

Цілком імовірно, що всі найближчі анонси Blizzard пройдуть у рамках заходів Microsoft. Софтверний гігант закрив угоду з придбання Activision Blizzard восени минулого року, а вже в січні анонсував хвилю звільнень та перестановок у керівництві дочірньої ігрової компанії. Доречі, у червні відбудеться щорічна ігрова презентація Xbox Games Showcase.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 26.04.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: