Опубліковано мінімальні системні вимоги Senua's Saga: Hellblade II

Цього місяця виходить пригодницький бойовик Senua's Saga: Hellblade II. Це пряме продовження гри Hellblade: Senua's Sacrifice від студії Ninja Theory, випущеної у 2017 році. Напередодні офіційного релізу розробники розкрили мінімальні системні вимоги нового проєкту. Оформити попереднє замовлення на Senua's Saga: Hellblade II в українському Steam можна за 925 гривень.

Senua's Saga: Hellblade II

Для запуску Senua's Saga: Hellblade II знадобиться комп'ютер із процесором Intel Core i5-8400 або AMD Ryzen 5 2600, 16 гігабайтами оперативної пам'яті та дискретною графікою рівня GeForce GTX 1070, Radeon RX 5700 або Arc A580. У «мінімалках» також вказується операційна система Windows 11 та 70 Гбайт вільного місця на твердотілому накопичувачі.

На жаль, розробники не розкривають, яку частоту кадрів зможе забезпечити перелічене вище «залізо». На думку закордонних колег, йдеться про режим 1080p@30fps та низькі налаштування якості графіки. Senua's Saga: Hellblade II розробляється на рушії Unreal Engine 5 та, наприклад, консольна версія працюватиме при фіксованій частоті кадрів 30 к/с.

Senua's Saga: Hellblade II

Офіційний реліз Senua's Saga: Hellblade II заплановано на 21 травня. Гра також буде доступна на консолях Xbox Series X/S.

Джерело:
DSOGaming

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 01.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: