Ubisoft обіцяє випустити XDefiant у травні

Багатокористувацький шутер XDefiant поступово стає новим проблемним проєктом Ubisoft за типом сумно відомої Skull and Bones. З анонсу гри у 2021 році минуло не так багато часу, і запустити проєкт обіцяли ще 2023-го. Але після бета-тестів почалися численні перенесення та пішли чутки про проблеми з розробкою. Нібито автори не мають цілісного бачення, і вони постійно намагаються щось переробити й змінити. Вже неодноразово була інформація про наближення виходу, але в результаті гра так і не вийшла в публічний доступ. Але тепер Ubisoft справді готується до релізу. Офіційно заявлено про старт XDefiant 21 травня.

У грі буде п'ять фракцій — це Echelon, Phantoms, Cleaners, Libertad та Dedsec з різних ігрових серій Ubisoft. У кожного бійця буде дві унікальні активні здібності та одна пасивна. А спорядження та навички визначатимуться приналежністю до конкретної фракції. На старті буде 5 режимів та 14 карт.

За відгуками перших гравців та журналістів, гра нагадує якісний клон Call of Duty. Грається бадьоро та  цікаво завдяки різноманітності бійців різної спеціалізації. Але немає якогось унікального стилю.

Зате гра поширюватиметься безплатно. У ній будуть сезони та регулярні оновлення з новим контентом. Тому вже представлено дорожню карту на перший ігровий рік.

XDefiant буде доступна на PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S та Xbox One.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 03.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: