Наступним ексклюзивом PlayStation на ПК стане God of War Ragnarök

Останніми роками Sony випустила на персональних комп'ютерах чимало ексклюзивів PlayStation. Наступного тижня відбудеться реліз Ghost of Tsushima Director's Cut, а японський гігант тим часом почав готуватись до анонсу наступного проєкту, що з'явиться на ПК. Ним стане пригодницький екшен God of War Ragnarök. Про це повідомив інсайдер billbil-kun, який у минулому неодноразово ділився конфіденційною інформацією щодо планів Sony.

God of War

Повідомляється, що анонс ПК-версії God of War Ragnarök відбудеться до кінця місяця. Терміни виходу не розкриваються, але, наприклад, між анонсом та релізом версії Horizon Forbidden West для персональних комп'ютерів минуло пів року, а у випадку Ghost of Tsushima — близько двох місяців. Цілком можливо, що ПК-геймери зможуть випробувати God of War Ragnarök вже до кінця поточного року. Залишається дочекатися офіційного анонсу.

God of War Ragnarök вийшла на ігрових консолях PlayStation 4/5 у листопаді 2022 року. Гра була тепло зустрінута як критиками, так і пересічними геймерами, наприклад, на порталі Metacritic її рейтинг складає 94 бали зі 100 можливих за 8,1 бала User Score. У грудні гра отримала доповнення Valhalla. Станом на кінець минулого року продажі God of War Ragnarök перевищили 15 мільйонів копій.

Джерело:
DSOGaming

Обговорити в форумі (коментарів: 35)

Всі новини за 11.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: