Оновлення для Dead by Daylight, трейлер The Casting of Frank Stone та інші анонси Behavior Interactive

Компанія Behavior Interactive провела трансляцію, присвячену восьмиріччю запуску Dead by Daylight. Це популярна асиметрична багатокористувацька гра, в якій кілька героїв протистоять жорстокому вбивці. Вона породила серію послідовників, але досі залишається найкращою завдяки регулярним оновленням та новим героям.

Наступне оновлення буде присвячено всесвіту Dungeons & Dragons, а новим монстром стане король-ліч з набором унікальних здібностей — політ, заклик примар, «магічна рука» та сфера, що знешкоджує заклинання. Протистоятимуть йому чотири нових персонажі зі своїми унікальними навичками. Бої відбуватимуться на новій карті Forgotten Ruins, де одним із завдань стане пошук та відкриття скриньок зі скарбами.

У майбутньому вийде оновлення, пов'язане з ігровою серією Castlevania. Але тут поки що представлений лише коротенький тизер без демонстрації реальних ігрових кадрів.

Рік тому Behavior Interactive анонсувала сюжетну гру The Casting of Frank Stone у всесвіті Dead by Daylight. І тепер нам показали геймплейний трейлер із реальними кадрами. У грі група підлітків потрапляє на занедбаний завод, де пропадають люди, а колись орудував маніяк.

Розробкою цієї гри займається Supermassive Games, і, як можна помітити, їх новий проєкт дуже нагадує ігри серії The Dark Pictures Anthology. The Casting of Frank Stone має вийти до кінця поточного року на PC, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Студія Midwinter Entertainment готує другий спін-офф у всесвіті Dead by Daylight. Це кооперативний шутер під кодовою назвою Project T. Дата виходу цього проєкту не озвучена.

Також Behavior Interactive представила кумедну гру What the Fog. Це кооперативний рогалик про двох друзів, які потрапили усередину проклятої настільної гри. Гра вже доступна в Steam, але її можна отримати безплатно, якщо у вас є обліковий запис Behaviour.

Джерело:
Wccftech

Всі новини за 16.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: