Офіційно анонсовано Assassin's Creed Shadows

Компанія Ubisoft офіційно представила перший трейлер Assassin Creed Shadows та розкрила деякі деталі проєкту. Загалом підтвердилися багато чуток відносно сюжету та героїв. Гра присвячена середньовічній Японії 1579 року. Assassin's Creed Shadows запропонує великий різноманітний світ у дусі серіалу «Сегун». Це поворотний момент історії країни, коли Японія переходила від епохи громадянських війн до періоду мирного існування. Також це період, коли в країні вже були португальські купці та перші місіонери-єзуїти.

Грати ми будемо за двох персонажів. Одним із них є легендарний африканський самурай Ясуке, який був реальною історичною особистістю. У тандемі з ним діятиме жінка-шинобі Наое, чиї таланти потайного вбивці ідеально відповідають архетипу героїв Assassin's Creed.

Нова частина робить акцент на стелсі. При цьому гра часто даватиме вибір у проходженні — вступати у відкритий бій або діяти потай. З'явиться багато об'єктів, які можна зруйнувати чи розрізати. Оновлений рушій буде реалістичніше показувати пошкодження від різного типу зброї. Обіцяно напружені бої з мінібосами, кожна така битва нагадуватиме самурайську дуель на мечах.

Світ Assassin's Creed Shadows буде живішим та динамічнішим. У грі буде зміна пір року та динамічна погода. І погода впливатиме на ігровий процес. Наприклад, навесні у високій траві простіше ховатися, а взимку можна переходити через замерзлі озера. Сильний вітер приховає ваші кроки, а негода дозволить сховатися від чужих очей.

Ще більше інформації нам нададуть під час заходу Ubisoft Forward 10 червня. Реліз гри заплановано на 15 листопада цього року. Стандартне видання продається за 70 доларів, версія Gold Edition із сезонною перепусткою та раннім доступом коштує 110 доларів, а Ultimate Edition з додатковими ігровими бонусами та косметичними наборами оцінили у 130 доларів.

Джерело:
IGN

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 16.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: