Ghost of Tsushima Director's Cut непогано стартувала у Steam

Відбувся довгоочікуваний реліз Ghost of Tsushima, колишнього ексклюзиву Sony PlayStation, на платформі PC. Буквально за кілька днів до виходу у Steam гру почали знімати з продажу у країнах, де офіційно не підтримується сервіс PlayStation Network (PSN). Причому це виявилася ініціатива Sony, яка раніше за такою ж схемою почала знімати з продажу Helldivers 2, куди теж вирішили інтегрувати PSN. У підсумку обидві гри зараз не можна купити більш ніж у 170 країнах, куди входить більшість країн Азії, уся Африка та навіть деякі країни Європи. Це викликало велике обурення користувачів і реліз Ghost of Tsushima Director's Cut у Steam опинився під загрозою.

Але поки що у гри хороші результати. Відразу після виходу Ghost of Tsushima Director's Cut очолила топ продажів сервісу Steam, а піковий онлайн склав 58 тисяч одночасних гравців. Це не порівняти з рекордною популярністю Helldivers 2, але, наприклад, у God of War піковий онлайн ніколи не перевищував 73 тисяч гравців.

Також гра отримує хороший рейтинг, домінують позитивні відгуки. Не зрозуміло, якими будуть довгострокові продажі, але певний стартовий успіх гра вже здобула.

Варто відзначити хорошу оптимізацію версії Ghost of Tsushima. У відгуку на DSOGaming пишуть, що на ПК із процесором AMD Ryzen 9 7950X3D та відеокартою GeForce RTX 4090 гра працює в нативному 4K при 70-80 кадрах за секунду. Також вона підтримує DLSS 3 з генерацією кадрів, тому отримати комфортну продуктивність в 4K можна буде і на відеокартах Nvidia середнього рівня.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 17.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: