Take-Two уточнила терміни виходу Grand Theft Auto VI

У грудні Rockstar Games представила перший трейлер багатоочікуваного бойовика з відкритим світом Grand Theft Auto VI, оголосивши про плани випустити проєкт у 2025 році. Точніші терміни студія, на жаль, поки не розкриває. Замість неї це зробило видавництво Take-Two Interactive під час оголошення фінансових підсумків останнього кварталу.

Grand Theft Auto VI

Згідно зі звітом Take-Two, реліз Grand Theft Auto VI відбудеться восени наступного року. Нагадуємо, що гра спочатку буде доступна лише на консолях PlayStation 5 та Xbox Series. Зараз Rockstar Games виходить на завершальну стадію роботи, але через розміри та загальний масштаб гри цей процес займе ще багато місяців. Разом з тим, Take Two очікує поступового збільшення доходів протягом наступних кількох років, чому сприятиме реліз GTA VI та інших нових проєктів.

В той самий час загальні продажі Grand Theft Auto V становлять близько 200 мільйонів копій. Це друга гра в історії, якій вдалося досягти цієї позначки (першою була Minecraft), а сумарні продажі серії GTA наразі перевалили за 425 мільйонів копій.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 17.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: