Ghost of Tsushima стала другим найуспішнішим релізом Sony на PC

Днями на PC вийшла гра Ghost of Tsushima Director's Cut. Це ще один колишній ексклюзив консолей Sony, який уперше вийшов ще у 2020 році. Комп'ютерний реліз ознаменувався зняттям з продажу гри в багатьох регіонах, де недоступний сервіс PlayStation Network. Оскільки скасування продажу відбулося за кілька днів до релізу, це стало несподіванкою для багатьох гравців. Але всупереч заборонам у багатьох країнах, гра добре стартувала в сервісі Steam.

Ghost of Tsushima вже посіла перше місце у списку найуспішніших релізів тижня сервісу Valve, а піковий онлайн досяг 77 тисяч одночасних гравців. І це другий найвищий результат за популярністю у Steam для ігор Sony. Перше місце належить Helldivers 2 з максимальним онлайном 458 тисяч гравців, а третє у God of War з 73 тисячами одночасних гравців. Для порівняння можна сказати, що у Marvel's Spider-Man Remastered піковий онлайн був лише 66 тисяч, а у The Last of Us Part I він не перевищував 35 тисяч користувачів.

Гра має позитивні оцінки від ПК-геймерів. Їм подобається світ гри, бойова система, стилістика та графіка. При цьому гра має гарну оптимізацію, якщо порівнювати з іншими сучасними іграми. Можливо, без обмежень гра зібрала б ще більшу аудиторію. Сподіватимемося, що Sony змінить свою стратегію і зніме обмеження, пов'язані з PSN.

Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 20.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: