Valve розробляє багатокористувацький шутер Deadlock

З'явилася неофіційна інформація про новий проєкт Valve. Різні інсайдери заговорили про гру Deadlock. Це мережевий шутер від третьої особи на кшталт Overwatch, Team Fortress 2 та Valorant. Навіть з'явилися перші скриншоти гри в X (Twitter) від користувача Gabe Follower.

Гра нібито перебуває у розробці з 2018 року. Раніше вона проходила під кодовою назвою Citadel, і чутки щодо цього проєкту вже циркулювали в Інтернеті. Deadlock запропонує матчі 6x6 з акцентом на героях із різними здібностями. На картах буде чотири швидкісні лінії для переміщення. Гравці можуть чіплятися гаком за ці транзитні лінії та швидко переноситься в іншу частину карти. Такий спосіб переміщення нагадує гак із BioShock Infinite. У гри буде оригінальний сетинг, який поєднує елементи стимпанку та фентезі.

На одному зі скриншотів зображений герой на ім'я Grey Talon. У нього на озброєнні лук і чотири активні навички. В описі сказано, що він використовує комбінацію смертельної точності, пасток та розумного позиціювання для перемоги над супротивниками.

Інформації стосовно того, коли Valve запустить гру, наразі немає. І компанія відома тим, що може робити раптові релізи. Наприклад, закрите бета-тестування Counter-Strike 2 запустили одразу після офіційного анонсу гри.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 20.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: