Атмосферний трейлер Senua's Saga: Hellblade II на честь виходу гри

Сьогодні виходить довгоочікувана гра Senua's Saga: Hellblade II від студії Ninja Theory. Це нова глава пригод героїні Сенуа у суворому північному світі Ісландії під час епохи вікінгів. В ході пригоди ми маємо зіткнутися з міфічними істотами та людськими стражданнями. А реальність тут зазвичай переплітається з видіннями, що породжені хворою психікою героїні.

Релізний трейлер супроводжується музичною композицією Animal Soul від норвезької співачки AURORA. Трейлер важко назвати інформативним, він нагадує музичний кліп, який передає атмосферу та драматичність гри. Але й сама Senua's Saga: Hellblade II має бути дуже нестандартною та оригінальною.

У гри поки немає оцінок від критиків, тому що компанія Microsoft заборонила попередні огляди. Також після недавнього закриття кількох студій Microsoft гравці мають великі побоювання відносно долі Ninja Theory, оскільки Senua's Saga: Hellblade II явно не мейнстримова гра, яка претендує на великі продажі. Підігріло побоювання послання від голови студії Дома Метьюза. Він зазначив, що команда намагалася зробити цікаву та чуттєву подорож і вони пишаються результатом, а також подякував фанатам. При цьому деякі журналісти запевняють, що закриття Ninja Theory не буде, і Microsoft навіть доручила студії новий проєкт.

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 21.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: