Вийшов безплатний шутер XDefiant від Ubisoft

Відбувся реліз багатокористувацького шутера XDefiant. Це сумнозвісний проєкт Ubisoft, реліз якого неодноразово відкладався протягом минулого року. У результаті гра все ж таки вийшла в публічний доступ. Це своєрідна відповідь Ubisoft на серію Call of Duty, гра поширюється за схемою free-to-play. Тобто грати можна безплатно, але у XDefiant будуть платні косметичні предмети.

Гра стартувала на PC, PlayStation 5 та Xbox Series. Запуск супроводжувався проблемою із серверами, через що багато гравців не могли знайти матч. Але до цього моменту ситуація вже покращилась.

Зараз у грі є чотири фракції з відомих ігрових серій Ubisoft — це Cleaners, Libertad, Echelon і Phantoms. П'яту фракцію Dedsec можна буде розблокувати з часом або купити за гроші. Залежно від приналежності бійця до конкретної фракції він отримує унікальний набір навичок і гаджетів.

Зараз у XDefiant йде «передсезон», в рамках якого доступно 4 карти, 5 ігрових режимів і 24 види зброї. Більшість режимів пропонують битви у форматі 6x6. Повноцінний перший сезон стартує за 6 тижнів.

Запуск гри супроводжувався інтересом аудиторії Twitch. У якийсь момент гра знаходилася в трійці найпопулярніших ігор за переглядами, а зараз знаходиться в першій десятці. Це опосередковано натякає, що й сама гра має певний успіх.

Джерело:
GameSpot

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 22.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: