Вийшов перший геймплейний трейлер шутера Sand про «галичан у космосі»

Українські розробники зі львівської студії Hologryph показали трейлер з кадрами ігрового процесу гри Sand. Це командний шутер від третьої особи. Події відбуваються в альтернативному XX столітті. Людство опанувало подорожі між зірками, а космічну експансію очолила Австро-Угорська Імперія. Колишня перлина позаземних колоній Кайзера, планета Софія, лежить в руїнах екологічної катастрофи. І тепер її смертельно небезпечними пустелями та безлюдними містами мандрують лише найзухваліші мисливці за скарбами. Поодинці або гуртом, вони змагаються один з одним у пошуках загублених багатств.

У відео показали величезні дизельпанкові крокуючі машині, на яких пересуваються гравці, перестрілки від першої особи та командну взаємодію. Великі машини трамплери будуть основною фішкою гри. Також гра запропонує великий відкритий світ, в якому потрібно шукати ресурси та скарби. У Sand будуть PvPvE-сутички, коли ми будемо воювати с контрабандистами та небезпечними істотами. Світ буде постійно змінюватися та включати елементи процедурної генерації.

Проєкт створюється при підтримці студії TowerHaus та видавництва tinyBuild. Гра вийде у Steam з повною українською озвучкою.

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 23.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: