The Rogue Prince of Persia викликала мінімальний інтерес у гравців

Компанія Ubisoft продовжує експерименти із серією Prince of Persia. На початку року вийшла метроїдванія Prince of Persia: The Lost Crown, яка виглядала досить просто, але дуже сподобалася гравцям. А 27 травня стартувала гра The Rogue Prince of Persia. Це суміш платформера та рогалика з ще простішою графікою.

Поки гра доступна в ранньому доступі Steam, її поступово доповнюватимуть та оновлюватимуть. Але навіть для раннього доступу запуск гри важко назвати успішним. За перший день піковий онлайн не перевищив 849 одночасних гравців. Нещодавно в Steam стартував рогалик Hades II, який легко досяг пікового онлайну в 103 тисяч гравців та навіть підняв продажі першої частини. При цьому в гри теж стилізована графіка, хоча Hades II візуально набагато привабливіша за The Rogue Prince of Persia.

Ті, хто ризикнув познайомитися з ранньою версією нової гри Ubisoft, загалом задоволені. Вона робить акцент на акробатику та складні бої. Зараз у грі є кілька рівнів, які змінюються при кожному проходженні. При цьому кожна локація має свої особливості, своїх ворогів та свій стиль проходження. Рівні лінійні, але вони завжди мають багато альтернативних шляхів. Виходить гідний представник жанру рогаликів, попри відверто дешеву графіку. Зате всі хвалять музичний супровід. Ігрові критики теж непогано відгукуються від The Rogue Prince of Persia і кажуть, що проєкт має хороший потенціал. Багато хто відзначає схожість гри з Dead Cells.

В українському Steam гру можна придбати за 386 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 28.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: