Продано три мільйони копій Dragon's Dogma 2

Розробники рольової гри Dragon's Dogma 2 оголосили про три мільйони проданих копій та в спеціальному повідомленні подякували геймерам за підтримку. Для досягнення цього показника грі знадобилося майже три місяці, оскільки вона стартувала 7 березня. Dragon's Dogma 2 доступна на платформах PlayStation 5, Xbox Series та PC.

Dragon's Dogma 2 отримала добрі оцінки від критиків. Гравці загалом теж задоволені проєктом — їм подобається відкритий світ із безліччю подій та видовищні бої. І хоча Dragon's Dogma 2 лише розвиває напрацювання першої частини, вона виглядає досить оригінально на тлі сучасних рольових ігор.

З іншого боку, Dragon's Dogma 2 відома надзвичайно високими системними вимогами. На консолях гравці змушені грати при 30 кадрах на секунду. На PC продуктивність упирається в потенціал процесора, і навіть на дорогих конфігураціях з топовими CPU в містах ви отримаєте постійні просідання нижче 60 кадрів на секунду. Тому в Steam у гри змішані відгуки та безліч нарікань на оптимізацію. При цьому гра показала хороший старт у цьому сервісі та в якийсь момент піковий онлайн Dragon's Dogma 2 у Steam сягав 220 тисяч одночасних гравців, що є відмінним результатом для сюжетної синглової гри.

 

Всі новини за 28.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: