Велика демонстрація ігрового процесу Silent Hill 2, гра виходить у жовтні

На шоу Sony State of Play представили новий похмурий трейлер Silent Hill 2 Remake. А потім компанія Konami показала велику демонстрацію ігрового процесу ремейку у рамках трансляції Silent Hill Transmission.

Над ремейком працює польська студія Bloober Team, відома за атмосферними горорами The Medium, Observer та Layers of Fear. Переосмислення Silent Hill 2 в основному стосуватиметься ігрових механік, бойової системи та камери. При цьому автори обіцяють, що історія буде максимально близькою до оригіналу. Новий трейлер радує атмосферними похмурими кадрами та демонструє, що ремейк повною мірою зберіг меланхолійний настрій оригінального японського проєкту.

У демонстрації від Konami показано довгий 14-хвилинний епізод із вивченням міста та будівель, спілкування з іншими персонажами, а також показані бої з монстрами.

Оголошено дату виходу гри. Ремейк Silent Hill 2 буде доступний 8 жовтня 2024 року. Гра виходить лише на Sony PlayStation 5 та PC. Вже доступне попереднє замовлення. В українському Steam базова версія гри коштує 1315 грн, версія Deluxe оцінена у 1476 грн, і вона дозволяє почати грати на два дні раніше.

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 31.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: