Concord, Until Dawn та інші ігри, які показали на Sony State of Play

Компанія Sony провела трансляцію State of Play з трейлерами деяких довгоочікуваних проєктів та новими анонсами. Ми вже писали про анонс God of War Ragnarök для PC та свіжий трейлер ремейку Silent Hill 2. Тепер відзначимо решту ігор, які незабаром отримають користувачі консолі PlayStation 5.

Шоу розпочалося з демонстрації мережевого шутера Concord. Нам показали яскравий кінематографічний трейлер та відео ігрового процесу з не менш яскравими бійцями. По суті, це чергова варіація Overwatch із різноманітними героями та PvP-битвами у форматі 5x5. Але ця гра виділяється стилістикою на кшталт Guardians of the Galaxy.

Анонсовано гру Dynasty Warriors: Origins. Це нова частина у відомій серії, яка поєднує екшен із тактичними елементами.

Для дівчаток та любителів моди анонсовано гру Infinity Nikki. Згідно з описом це пригода у відкритому світі, де героїня має розгадувати загадки «стилю» та пробуджувати чарівні сили різних нарядів.

Для любителів похмурого фентезі анонсували Ballad of Antara. Це Action-RPG з напруженими битвами у світі великих та міфічних істот.

Анонсовано дві ігри для системи віртуальної реальності PlayStation VR2 — Alien Rogue Incursion та Skydance's Behemoth.

Для любителів китайських бойовиків анонсували гру Where Winds Meet. Це екшен про бойові мистецтва та видовищні битви у відкритому світі зі східною стилістикою. Грати належить за молодого майстра Wuxia, який володіє потужним кунг-фу.

Показали трейлер з ігровим процесом варіативного хорору Until Dawn. Це ремейк однойменної гри 2015 року з покращеною графікою. Гру обіцяють випустити до кінця року на PlayStation 5 та PC.

Capcom показала ігровий процес нового екшену про полювання на монстрів Monster Hunter Wilds.

Несподівано на шоу Sony показали трейлер Path of Exile 2 — головного конкурента Diablo IV. Раніше гра планувалася тільки для PC, а тепер вона вийде і на PlayStation 5. У Path of Exile 2 заявлено можливість крос-прогресії та кооперативний режим.

Також Sony анонсувала Astro Bot — нову гру про кумедного робота, якого нам вперше презентували у грі для першого покоління PlayStation VR.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 31.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: