З'явилася демонстрація ігрового процесу Slitterhead від творців Silent Hill та Siren

Під час Summer Game Fest 2024 було представлено трейлер гри Slitterhead. Це горор від Bokeh Game Studio, яку очолює Кейчіро Тояма (Keiichiro Toyama), творець оригінальної Silent Hill та серії Siren.

Slitterhead

Відео розпочинається зі сцени, де детектив вивчає місце злочину. Потім ми спостерігаємо, як потойбічна сутність бере під контроль випадкових людей на вулиці, і ці персонажі борються з дивними монстрами. При цьому можна буде вселятися не лише у людей, а й навіть у собаку. Гра робить акцент на бойовій системі з різноманітною системою ближнього бою та вогнепальної зброї, що помітно виділяє її на тлі звичних японських горорів.

Кейчіро Тояма також поділився деякими деталями проєкту в інтерв'ю для IGN. Slitterhead запропонує ретельно деталізоване східне місто, яке, зокрема, натхнене видами Гонконгу 90-х років минулого століття. І в цілому гонконзьке кіно є одним із джерел візуального натхнення поряд із рядом японських манг. Гра розвиває ідею з вселенням у різних людей, яка була реалізована у Siren. Але в Slitterhead вона буде працює трохи за іншою схемою. Також гравцеві доведеться постійно жертвувати кимось під час проходження. Сам процес проходження триватиме близько 15 годин. Це сюжетна пригода без побічних завдань та відкритого світу. Музику для гри пише відомий ігровий композитор Акіра Ямаока, відомий за саундтреком до серії Silent Hill.

Творці гри прагнули до збалансованої графіки, яка не вимагатиме топового ПК та виключно нових консолей. Тому гра йтиме в 4K на новому поколінні консолей і в 1080p на старому поколінні. Усього серед платформ заявлені PlayStation 4 та PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series X/S. На PC гра буде доступна у сервісах Steam та Epic Games. Реліз відбудеться 8 листопада 2024 року.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 08.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: