Опубліковано системні вимоги Black Myth: Wukong

Через пару місяців відбудеться реліз фентезійного рольового бойовика Black Myth: Wukong від студії Game Science. Він створюється за мотивами китайської міфології, зокрема сюжет гри заснований на класичному романі «Подорож на Захід». Сьогодні розробники почали приймати попередні замовлення та опублікували докладні системні вимоги проєкту.

Black Myth: Wukong

Хороша новина в тому, що для запуску Black Myth: Wukong не обов'язково мати потужний ігровий комп'ютер. У «мінімалках» розробники вказують процесор рівня Core i5-8400 або Ryzen 5 1600 та відеоадаптер GeForce GTX 1060 або Radeon RX 580. Цієї конфігурації має вистачити для середніх налаштувань якості графіки в роздільній здатності 1080p.

Для використання ефектів на основі трасування променів знадобиться як мінімум GeForce RTX 3060, а у разі роздільної здатності 4K з ультраналаштуваннями не обійтися без GeForce RTX 4080 Super. Також звертаємо увагу, що зазначені конфігурації розробники випробували з увімкненою технологією масштабування DLSS/XeSS/FSR. Тобто для «справжнього 4K» може знадобитися GeForce RTX 4090.

Black Myth: Wukong

Оформити попереднє замовлення на Black Myth: Wukong у Steam можна за 1699 гривень. Реліз гри заплановано на 20 серпня.

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 08.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: