Усі анонси та трейлери Xbox Games Showcase 2024

Початок червня є гарячим періодом з погляду ігрових презентацій. І цього року у Xbox є всі шанси стати лідером цих перегонів, оскільки трансляція Xbox Games Showcase була надзвичайно яскравою та насиченою. Про деякі анонси ми писали в окремих новинах, а тепер зібрали разом все найкраще, що показали гравцям на цьому шоу.


Ілюстрація GameSpot

Трансляція почалася з крутого трейлера Call of Duty: Black Ops 6. Гра виходить 25 жовтня і з першого дня буде доступна в сервісі Game Pass.

id Software офіційно анонсувала шутер Doom: The Dark Ages. Гра розвиває міфологію Doom Eternal та розповість ранню історію Думгая, коли він був суперзброєю стародавніх богів і королів.

Анонсована гра State of Decay 3 про виживання у світі зомбі.

Після тривалого затишшя з'явився новий трейлер наступної гри серії Dragon Age. Тепер вона має офіційну назву Dragon Age: The Veilguard і має вийти до кінця поточного року.

Bethesda офіційно анонсувала та показала трейлер доповнення Shattered Space для космічної рольової гри Starfield.

Також Bethesda представила трейлери чергових оновлень для Fallout 76 та The Elder Scrolls Online.

Представлено трейлер фентезійної пригоди South of Midnight.

Анонсовано незвичайну стильну гру Clair Obscur: Expedition 33 від студії Sandfall Interactive. Це рольова пригода у чарівному світі, який натхненний Прекрасною епохою Франції.

Представлено новий трейлер World of Warcraft: The War Within. Доповнення до головної MMO планети виходить 26 серпня.

Показали нове відео Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, ремейка оригінальної Metal Gear Solid 3. Тепер гра не має статусу ексклюзиву Sony і виходить також на Xbox Series X/S та PC.

Поціновувачів стратегій порадували трейлером Age of Mythology: Retold.

Одним із сюрпризів шоу став трейлер із демонстрацією ігрового процесу Perfect Dark. Це відомий довгобуд та ремейк старого екшену 2000 року. Шпигунський бойовик поєднує стелс, паркур та стильні перестрілки.

Після кількох спроб реанімувати серію Fable гравці все ж таки скоро побачать новий проєкт. На трансляції Xbox представлено новий трейлер гри Fable, яка не має підзаголовків та цифр у назві, що натякає на переосмислення та перезапуск франшизи. Реліз заплановано на наступний рік, але в трейлері поки що немає кадрів безпосередньо з самої гри.

Представлено трейлер нового авіасимулятора Microsoft Flight Simulator 2024, який стане ще красивішим і реалістичнішим. Гра вийде на PC та консолях Xbox Series.

Анонсовано гру Life is Strange: Double Exposure з однією з героїнь першої гри серії. І нова частина, як і раніше, створюється студією Don't Nod.

Спеціальний трейлер знайомить із доповненням Vessel of Hatred для Action/RPG Diablo IV.

На шоу був новий трейлер Indiana Jones and the Great Circle. Гра створюється авторами Wolfenstein під продюсуванням Тодда Говарда. І віртуальна пригода про завзятого археолога доктора Джонса вийде вже цього року.

Показали трейлер багатокористувацької гри Mecha BREAK про битви бойових роботів.

Анонсовано екшен WUCHANG: Fallen Feathers, який нагадує чергову варіацію Sekiro: Shadows Die Twice.

Студія Obsidian показала сюжетний трейлер рольового екшену Avowed. Відео розповідає про історію чарівного світу, який ми маємо досліджувати вже цього року.

GSC Game World порадувала новим трейлером STALKER 2: Heart of Chornobyl. Відео триває майже три хвилини та демонструє атмосферні деталізовані локації, перестрілки з людьми та монстрами.

Завершилася презентація анонсом Gears of War: E-Day. Це нова повноцінна частина у легендарній серії, яка повертає нас у минуле та розповість про початок війни із Сараною.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 10.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: