Avatar: Frontiers of Pandora не викликала інтересу у гравців в Steam

Днями Ubisoft випустила у сервісі Steam свою торішню гру Avatar: Frontiers of Pandora. Це один із головних релізів французької компанії у 2023 році, раніше доступний на PC тільки в Ubisoft Connect та Epic Games Store. Зазвичай вихід гри на майданчику Steam забезпечує новий сплеск інтересу до старих проєктів, але цього разу його немає.

Гра, що стартувала в Steam 17 червня, поки що показала піковий онлайн лише 916 одночасних гравців. Це неймовірно низький результат для такої масштабної та дорогої гри за відомою кінофраншизою. Для прикладу можна згадати гру Assassin's Creed Valhalla, яка навіть через два роки після основного релізу зібрала у Steam понад 15 тисяч одночасних гравців. І це на тлі знижки 40%, яку пропонують зараз на всі видання Avatar: Frontiers of Pandora. Поки що результат гри можна порівняти з онлайном мультяшного рогалика The Rogue Prince of Persia, який вже на етапі анонсу викликав негативне ставлення з боку фанатів.

Такий слабкий старт підтверджує інформацію про низький інтерес до Frontiers of Pandora на інших платформах та загальний провал проєкту. Відзначимо, що й оцінки гри в Steam змішані, гравці називають Frontiers of Pandora типовою пісочницею від Ubisoft, де єдиним плюсом є гарна графіка

Обговорити в форумі (коментарів: 39)

Всі новини за 19.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: