Нові подробиці Dragon Age: The Veilguard

В цьому році BioWare порадує нас грою Dragon Age: The Veilguard, раніше відомою як Dragon Age: Dreadwolf. У рамках нещодавніх ігрових шоу нам показали трейлер та навіть демонстрацію реального ігрового процесу. Тепер деякими новими подробицями поділилося видання Game Informer.

Відомо, що в результаті магічного ритуалу герой буде пов'язаний із Соласом. При цьому сам маг замкнений у Завісі (Veil), де буде основна база нашої команди. У грі є кілька супутників із різними здібностями й кожен зі своєю історією. При цьому автори добре попрацювали над різноманітністю, тому образи деяких персонажів вже викликали нерозуміння фанатів. Виконання спільних квестів та особистих завдань впливатиме на стосунки із супутниками.

У грі обіцяють похмуру атмосферу та багато похмурих локацій. Оновлено бойову систему. Тепер вона пропонує точніший контроль дій. І розробники всіляко нахвалюють нову систему, називаючи її найкращою в серії.

Кожен клас бійців матиме легкі та важкі атаки, а також особливі навички. Наприклад, воїн може відбивати удари щитом та кидати його у стилі Капітана Америки. Розбійник теж має навички парирування, а також вміє поводитися з луком. Маг може опанувати різні атакуючі заклинання і при цьому вміє використовувати щит для блокування. Усі класи можуть перемикатися між двома наборами озброєння прямо під час бою. Наприклад, маг використовує важку палицю, потім перемикається на магічні кинджали для легких атак, а потім знову повертається до палиці. Бійці можуть лікуватися прямо під час бою, також вони використовують ривок та ухилення, щоб уникнути ушкоджень. Буде тактична пауза, яка дозволить роздавати точні команди напарникам та створювати руйнівні комбо із поєднанням різних здібностей. Але супутники можуть діяти абсолютно самостійно.

Дерево прокачування основного персонажа більше, ніж у його напарників, переважно завдяки специфічним пасивним навичкам. Загальна філософія прокачування така, щоб забезпечити абсолютно різні стилі гри, залежно від класу.

Вихід Dragon Age: The Veilguard заплановано на осінь цього року. Гра буде доступна на PC, PlayStation 5 та Xbox Series S|X.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 20.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: