Оновлення 1.12 для Elden Ring покращує продуктивність трасування променів

Днями фентезійний рольовий екшен Elden Ring отримав оновлення до версії 1.12. Свіжий патч приурочений до виходу доповнення Shadow of the Erdtree та приніс чимало корисних нововведень. Зокрема, розробники оновили систему інвентарю, виправили безліч дрібних помилок й відкоригували ігровий баланс. З повним переліком змін можна ознайомитися на сайті Bandai Namco.

Elden Ring

Ще одним важливим нововведенням патча 1.12 стало поліпшення продуктивності під час використання ефектів на базі трасування променів. Порівняно з версією Elden Ring 1.10 підвищення частоти кадрів може досягати 20%. Нижче можна ознайомитися з результатами тестування на системі з відеокартою GeForce RTX 4080 і процесором Core i7-10700F у роздільній здатності 4K.

Elden Ring

Elden Ring

Доречі, доповнення Shadow of the Erdtree для Elden Ring отримало одноголосне схвалення ігрових критиків. На Metacriric у нього середня оцінка в 95 балів, що практично не відрізняється від 96 балів оригінальної Elden Ring. Подивимося, яку оцінку йому виставлять пересічні геймери. В українському Steam доповнення можна придбати за 1199 гривень.

Джерело:
WCCFTech

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 21.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: