Анонсовано симулятор фермера Farming Simulator 25

Компанія Giants Software анонсувала нову гру серії Farming Simulator. Це легендарна франшиза, яка набула несподівано високої популярності у широкої ігрової аудиторії. Ігри серії виходять з періодичністю раз в один-два роки та мають високі продажі. Farming Simulator пропонує гравцям стати фермером і господарювати, використовуючи різноманітну сільгосптехніку.

У новій грі Farming Simulator 25 з'являться різні географічні зони зі своїми особливостями господарювання. Так, якщо ви хочете вирощувати рис, то вам краще вибрати регіон Східної Азії. Крім вирощування сільськогосподарських культур також можна буде займатися тваринництвом. Що стосується технічного парку, то на нас чекає понад 400 моделей ліцензованої техніки. Тому ви зможете особисто випробувати різноманітні трактори та комбайни.

Також гра отримає покращену графіку та фізику. Поля і природа виглядають ще реалістичнішими: з'явився туман вдалині, покращені тіні, мінлива погода, деформація землі та багато іншого. А грати можна буде як одному, так і в мультиплеєрі.

Гра виходить 12 листопада поточного року для PC, Mac, Playstation 5 та Xbox Series X/S.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 26.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: