Розробники перенесли реліз Frostpunk 2 на вересень

Містобудівна стратегія Frostpunk 2 трохи затримається. Довгоочікуване продовження однієї з найбільш незвичайних стратегій мало вийти в липні, але тепер 11 bit studios оголосила про перенесення релізу на 20 вересня.

В офіційному повідомленні розробників сказано, що студія реагує на відгуки гравців після періоду відкритого бета-тесту і використовує додатковий час для виправлень і полірування гри. Розробники хочуть реалізувати додаткові функції та відразу включити їх у гру на старті, а не змушувати гравців чекати оновлень. Це один із ключових проєктів студії, і автори хочуть забезпечити гравцям найкращі враження.

В українському Steam попереднє замовлення гри доступне за 835 грн, версія Deluxe Edition доступна за 1377 грн. Також цього року 11 bit studios планує випустити незвичайну гру The Alters. Це науково-фантастична пригода з елементами виживання і стратегії, де вам потрібно створювати клонів, які вивчатимуть таємничу планету і виконуватимуть різні завдання. У гри є безплатна демоверсія, яка дуже сподобалася гравцям. Не виключено, що The Alters зможе здивувати сильніше, ніж Frostpunk 2.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 28.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: