Ubisoft підтвердила роботу над кількома ремейками ігор Assassin's Creed

Генеральний директор Ubisoft Ів Гіймо (Yves Guillemot) офіційно підтвердив, що в розробці перебувають одразу кілька ремейків ігор серії Assassin's Creed. Про це він розповів в інтерв'ю, опублікованому на офіційному сайті компанії. Доречі, інформація про наміри Ubisoft випустити оновлену Assassin's Creed Black Flag з'явилася ще минулого року.

Assassin’s Creed Black Flag

Як розповів голова Ubisoft, компанія планує випускати ігри серії Assassin's Creed регулярно. Йдеться про реліз як нових проєктів, так і ремейків улюбленої геймерами класики. Разом із цим Ubisoft не має наміру випускати одне й те саме щороку, а кожна нова гра відрізнятиметься від інших. Ів Гіймо також заявив, що у компанії багато хорошого попереду. Тут згадується проєкт Assassin's Creed Codename: Hexe, який суттєво відрізнятиметься від Assassin's Creed Shadows.

Найближчою грою серії стане Assassin's Creed Shadows. Цей пригодницький бойовик перенесе геймерів у часи середньовічної Японії, де їм будуть доступні два персонажі: темношкірий самурай Ясуке та жінка-шинобі Наое. Вихід проєкту заплановано на 15 листопада цього року.

Обговорити в форумі (коментарів: 26)

Всі новини за 28.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: