Офіційно підтверджено розробку Resident Evil 9

На минулій конференції Capcom Next офіційно оголосили про розробку дев'ятої номерної частини Resident Evil. Загалом тут немає нічого нового, оскільки різні інсайдери говорили про неї вже деякий час. Розробкою гри керує Косі Наканіші (Koshi Nakanishi), який був геймдизайнером легендарної Resident Evil VII та кооперативної Resident Evil 5. Саме завдяки йому серія змінила камеру на вид від першої особи, і загалом Resident Evil VII стала новим імпульсом для розвитку серії. Косі Наканіші казав, що йому було складно зрозуміти, куди рухати серію після сьомої частини, але він знайшов цей напрямок. Ніяких подробиць поки що він не може розкрити, але обіцяє, що гравцям сподобається.

Раніше інсайдери говорили про можливий реліз у 2025 році. Тому повноцінний анонс нової гри може відбутися найближчими місяцями. Журналісти очікують, що Capcom проведе презентацію Resident Evil 9 на ігровій виставці Tokyo Game Show, яка пройде в останніх числах вересня.

За чутками Resident Evil 9 стане завершенням «трилогії Ітана». У грі можливий відкритий світ із певною свободою і побічними завданнями.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 19)

Всі новини за 02.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: