У Steam стартувала гра The First Descendant

Новий лутер-шутер від корейської Nexon увірвався в рейтинг найпопулярніших ігор Steam. За перший день гра вже увійшла в першу десятку з піковим онлайном у 229 тисяч гравців, і до вихідних аудиторія гри може стати ще більшою. Це кооперативний шутер від третьої особи з красивою графікою на рушії Unreal Engine 5. Гра поширюється за умовно-безплатною моделлю. Тобто ви можете почати грати абсолютно безплатно, але для прискореного прокачування, нових персонажів та інших бонусів доведеться витрачати реальні гроші.

Попри хороший старт оцінки від гравців поки що змішані. Вони відзначають схожість гри з Warframe. І загалом це проєкт для любителів лутер-шутерів, які готові витрачати час на вибивання цінних предметів і нескінченний фармінг. Відзначають гарне візуальне виконання і симпатичних персонажів жіночої статі в обтягуючих костюмах.

На старті в грі доступно 19 героїв з різними здібностями, 11 основних типів зброї та 22 види ультимативної зброї, плюс 560 модулів для прокачування характеристик персонажа. Для проходження доступно 16 операцій і аналогічна кількість босів. Грати можна в складі команди до чотирьох гравців, але також ви можете проходити місії в соло-режимі.

The First Descendant підтримує трасування променів і всі основні сучасні технології масштабування, включаючи DLSS 3.5, FSR 2.2 та Intel XeSS 1.1. При цьому згідно з раніше представленими тестами від Nvidia флагманська відеокарта GeForce RTX 4090 повинна забезпечувати 125 кадрів на секунду навіть у нативному режимі 4K.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 03.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: