Масштабну рольову гру The Wayward Realms запустять до кінця 2025 року

Розробники з OnceLost Games отримали підтримку від спільноти на платформі Kickstarter для створення великого амбітного проєкту The Wayward Realms. Їм вдалося зібрати потрібну суму в 700 тисяч доларів, що прискорить процес розробки й дасть змогу випустити проєкт у ранньому доступі в другій половині наступного року.

The Wayward Realms

На чолі розробки стоять Тед Петерсон (Ted Peterson) і Джуліан ЛеФей Ted (Julian LeFay) — провідні розробники Elder Scrolls Arena і Daggerfall, перших ігор легендарної серії від Bethesda. Вони хочуть створити новий масштабний проєкт у дусі Daggerfall, який поєднує філософію старої школи з новими технологіями на рушії Unreal Engine 5. The Wayward Realms — це масштабна фентезійна RPG з видом від першої особи. Усі події відбуватимуться на великому архіпелазі, де кілька фракцій борються за домінування. У грі будуть різні чарівні раси, включно з ельфами, гномами та іншими звичними для жанру народностями.

Під час пригоди гравцям належить відвідувати різні острови та королівства, вивчати небезпечні підземелля, битися з монстрами й різними незвичними створіннями. Також будуть небезпечні ліси, гірські хребти, болота, величезні океани та багато інших локацій і біомів. Автори обіцяють безліч міст і з сотнями та навіть тисячами NPC.

Ваші вчинки та взаємодія з різними фракціями впливатимуть на сюжет і світ. Віртуальний гейм-майстер змушує інших персонажів і фракції реагувати на вас і планувати свій наступний хід на основі ваших дій, унаслідок чого в кожного гравця буде своя історія і свій ігровий досвід.

Загалом, це неймовірно амбітний проєкт. За початковим задумом авторів їхній віртуальний світ буде площею близько 500 тисяч км². На першому етапі вони додадуть лише один острів, і поступово розширюватимуть гру.

Чи вийде в авторів хоча б частково реалізувати свої ідеї, дізнаємося через рік.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 03.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: