Star Wars Outlaws пішла на золото

Компанія Ubisoft оголосила, що гра Star Wars Outlaws пішла на золото. Це означає, що розпочато підготовку до релізу і випуск фізичних носіїв з грою. Фактично проєкт готовий до виходу і вже не отримуватиме великих змін.

Star Wars Outlaws

Сама гра має вийти лише 30 серпня. І це доволі ранній вихід на золото, який дає надію, що гра буде гарно відполірована і без серйозних технічних проблем. Хоча ніхто не скасовує патч першого дня. Ну і загалом великі ігри з відкритими світами ще зазвичай проходять довгий період оптимізації після релізу.

Star Wars Outlaws буде першою грою від Ubisoft у світі «Зоряних війн». Це масштабна пригода, під час якої ми відвідаємо кілька планет. При цьому в центрі історії буде не джедай, а дівчина-злодійка, яка протистоїть силам Імперії та мисливцям за головами. Деякі журналісти порівнюють гру із серією Uncharted. Автори не стали розтягувати проєкт до рівня Assassin's Creed. Відомо, що на проходження піде від 30 до 60 годин.

В основі Star Wars Outlaws рушій Snowdrop. У грі будуть ефекти на базі трасування променів і підтримка технології масштабування DLSS 3.5 з генерацією кадрів.

Обговорити в форумі (коментарів: 12)

Всі новини за 04.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: