Стартували зйомки кіноадаптації Watch Dogs

Компанія Ubisoft натякнула на старт повноцінних зйомок кінофільму за мотивами ігрової серії Watch Dogs. Свого часу перша частина наробила багато галасу та привернула увагу геймерів завдяки хакерській тематиці та атмосфері технотрилера. Хоча серія з кожною частиною ставала різноманітнішою в плані ігрового процесу, вона поступово розгубила свою чарівність і атмосферу.

Watch Dogs

Вперше про екранізацію гри заговорили ще у 2016 році, але реальне виробництво стартувало лише зараз. Кіноверсія, як це зазвичай буває, не повторюватиме сюжет гри, а запропонує самостійну історію за мотивами. Кіноадаптацію знімає французький режисер Матьє Турі (Mathieu Turi), за плечима якого картини «Спуск у безодню» (Gueules noires), «Та, що біжить лабіринтом» (Meander) і «Ті, що вижили» (Hostile). Сценарій фільму написала Крісті Леблан (Christie LeBlanc), автор сценарію для фільму «Кисень». Виробництвом займається міжнародна кіностудія New Regency. Акторський склад фільму наразі невідомий. У деяких джерелах згадуються актори Том Блайт (Tom Blyth) та Софі Вайлд (Sophie Wilde), але не зрозуміло, які ролі вони виконують. Загалом про фільм поки що нічого невідомо, є лише один пост із фотографією зі знімального майданчика, який викладений у мережі X (Twitter).

Watch Dogs

Після Watch Dogs: Legion ігрова серія була заморожена. Якщо кіноверсія матиме успіх, є шанси побачити нові ігри від Ubisoft.

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 04.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: