Capcom припиняє підтримку Exoprimal

Компанія Capcom відома за популярними серіями Resident Evil і Monster Hunter, які продаються багатомільйонними тиражами. Але не всі проєкти Capcom мають такий успіх. Минулого року стартував кооперативний шутер Exoprimal, у якому герої всередині фантастичних бойових екзокостюмів повинні відстрілювати натовпи динозаврів. Це була не дуже вдала спроба запустити свою гру-сервіс із сезонами та постійним оновленням контенту. Хоча Exoprimal отримала непогані відгуки, гра швидко розгубила аудиторію активних гравців і зараз у неї мінімальний онлайн. Не дивно, що Capcom офіційно заявила про припинення активної підтримки гри.

Зараз у грі триває четвертий сезон, і він стане останнім. Exoprimal більше не отримуватиме нового контенту. Але після завершення четвертого сезону повторно стартує перший, а потім по колу й інші. Таким чином розробники хочуть зберегти якусь різноманітність і стимул повертатися в Exoprimal для постійних гравців, які можуть вибити якісь бонуси. І загалом Exoprimal збереже всі режими, які відкривалися під час розвитку гри.

Якщо ви раптово вирішите придбати гру, то в рамках великого розпродажу Steam це можна зробити зі знижкою в 67% до 11 липня.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 06.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: