Опубліковано демонстрацію ігрового процесу Nobody Wants To Die

На каналі IGN з'явився 10-хвилинний ролик з ексклюзивною демонстрацією ігрового процесу детективної гри Nobody Wants To Die. Гру анонсували навесні, хоча розробка триває вже чотири роки. Вона одразу привернула увагу своєю атмосферою та стилем. Nobody Wants To Die занурює вас у нуарний Нью-Йорк 2329 року, виконаний у стилістиці ретро-футуризму.

У цьому світі технології змогли забезпечити людям вічне життя завдяки перенесенню свідомості. Але дозволити собі таку розкіш можуть лише верхні верстви суспільства, інші зберігають свою свідомість у банках пам'яті. Але навіть у цьому світі можливі вбивства й остаточна смерть. Детектив Джеймс Карр розслідує серію таких убивств. Він використовує різні технологічні гаджети, вивчає місце злочину і реконструює картинку подій. Очевидно, що гра не про екшен, а про вивчення світу і взаємодію з об'єктами.

Але, як було сказано вище, виглядає це незвично та стильно. Нагадує старий нуарний фільм із домішкою фантастики. Красиву графіку забезпечує рушій Unreal Engine 5.

Гра надійде в продаж вже 17 липня. Вона буде доступною на PC, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Всі новини за 11.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: