Нові подробиці Metro Awakening

У блозі PlayStation з'явилася нова інформація щодо майбутньої гри Metro Awakening та кілька нових скриншотів. Нагадаємо, що проєкт створюється ексклюзивно для системи віртуальної реальності PlayStation VR2. Також до проєкту не має відношення студія 4A Games, яка займається наступною повноцінною частиною франшизи. Над Metro Awakening працює команда Vertigo Games, за плечима якої ігри Arizona Sunshine та After The Fall.

Metro Awakening

Metro Awakening — це окрема самостійна історія, події якої відбуваються до Metro 2033. Писати сюжет допомагав автор літературного першоджерела Дмитро Глуховський, який придумав для нової гри дуже особисту, емоційну історію про нового персонажа. Нова частина дотримуватиметься стилістики й атмосфери оригінальної трилогії. Згадується, що в новому проєкті використовувалися навіть ассети з минулих ігор. Тому стилістично Metro Awakening безумовно сподобається фанатам. Розробники намагалися адаптувати багато елементів оригінального геймплея під VR, дотримуючись балансу між стелсом та динамічним екшеном. На відміну від досвідченого Артема, який вже є експертом з бою, новий персонаж буде новачком, що виправдовує повільніший темп гри. Важливу роль відіграє дослідження та пошук боєприпасів.

Metro Awakening

В оригінальних іграх багато тактильних елементів, таких як протирання протигаза. Автори намагалися адаптувати та додати нові елементи у VR. Так, гравцеві треба буде знімати протигаз з рюкзака та надягати його рухом руки. Щоб перевірити патрони, треба витягнути обойму. Усе це збільшує ефект занурення. Передбачено два ігрові режими — Comfort і Immersion, які відрізняються налаштуваннями пересування, реакцією на зовнішні впливи та кількістю імерсивних елементів.

Metro Awakening

Випустити гру обіцяють наприкінці поточного року. Про реліз для PC поки що нічого невідомо, але можна припустити, що комп'ютерну версію Metro Awakening випустять пізніше.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 11.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: