GreedFall II: The Dying World стартує в ранньому доступі 24 вересня

Компанія Nacom і студія Spiders оголосили дату запуску рольової гри GreedFall II: The Dying World. Проєкт стартує в ранньому доступі 24 вересня поточного року, хоча раніше його планували запустити ще влітку. Це продовження RPG GreedFall, яка вийшла у 2019 році та на цей час продалася тиражем близько двох мільйонів копій. У гри був цікавий сетинг, який поєднував стилістику XVII століття з фентезі-елементами, а сюжет розповідав про завоювання нового континенту колоністами зі Старого Світу.

GreedFall II: The Dying World

У GreedFall II: The Dying World нам запропонують поглянути на світ з іншого боку. У центрі сюжету буде герой-туземець, якого насильно відвезли у світ колоністів. Рання версія запропонує кілька перших розділів. Нас познайомлять із регіонами Тір-Фраді, Тінія та Уксантіс. Ми будемо досліджувати ці землі, виконувати завдання і зустрічати важливих персонажів, яких можна завербувати у свою команду. У рамках раннього доступу гра періодично отримуватиме нові квести, локації та нові ігрові функції.

У ранньому доступі гра буде доступна тільки на PC. Фінальна версія очікується наступного року, і вона з'явиться також на консолях PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 12.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: