Новий трейлер розкрив дату виходу The Casting of Frank Stone

Незабаром виходить спільний горор-проєкт від Behavior Interactive та Supermassive Games (творці Until Dawn і серії The Dark Pictures). Ця гра поєднує стилістику ігор Supermassive Games з вигаданим всесвітом жахів Dead by Daylight. Новий проєкт нагадуватиме ігри серії The Dark Pictures своїм кінематографічним підходом і варіативністю в проходженні. Геймерам обіцяють темну похмуру історію з безліччю розвилок.

Ймовірно, у грі буде кілька сюжетних ліній, а події розгорнуться в різних часових відрізках. Це історія про моторошний горор-фільм, який є міською легендою, оскільки призводить до божевілля та спалахів насильства. Також це історія підлітків, які знімали цей фільм на покинутому заводі. І все це пов'язано з таємничим маніяком, який орудує в містечку Сідар-Гіллз.

Новий трейлер гри розкриває дату релізу. Горор The Casting of Frank Stone надійде в продаж уже 3 вересня поточного року. В українському Steam стандартне видання вже можна замовити за 740 грн. Також гра пропонується у версії Deluxe Edition за 940 грн. Покупці дорого видання отримають додаткові костюми, миттєвий доступ до режиму «Монтажна» для повернення до контрольних точок, а також різні бонуси для гри Dead by Daylight.

Обговорити в форумі (коментарів: 1)

Всі новини за 17.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: