Nobody Wants to Die сподобалася гравцям, але привернула невелику аудиторію

Учора відбувся реліз незвичайної детективної гри Nobody Wants to Die від студії Critical Hit Games. Раніше вона привернула певну увагу завдяки стильним атмосферним трейлерам і своїй нуарній стилістиці у світі майбутнього. Перший анонсуючий трейлер на каналі IGN швидко зібрав понад два мільйони переглядів. Але продажам це не сильно допомогло. Згідно зі статистикою SteamDB піковий онлайн у Steam за перший день ледь наблизився до тисячі осіб. Це важко назвати гарним стартом, але у гри є шанси надолужити згаяне завдяки гарним відгукам та рекомендаціям.

Комп'ютерні гравці добре зустріли проєкт, зараз середній рейтинг у гри понад 80%. Nobody Wants to Die — це сюжетна детективна гра з діалогами та дослідженням місць злочинів. Також герой використовує різні гаджети та футуристичні пристрої для реконструкції сцени злочину. Низка гравців відзначає схожість з Observer, Soma та Firewatch. Присутня варіативність і кілька кінцівок. Усі хвалять стилістику, графіку та дизайн, але відзначають погану оптимізацію. Останнє не дивно, оскільки гра використовує рушій Unreal Engine 5.

Деяким користувачам гра не сподобалася. Вони називають її нудною та однотипною. Nobody Wants to Die вочевидь не зайде тим, хто любить екшени та динамічні ігри. Крім PC гра також доступна на консолях PlayStation 5 і Xbox Series X|S.

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 18.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: