Вийшов екшен Flintlock: The Siege of Dawn від творців Ashen

Студія A44, відома за грою Ashen, випустила свій новий проєкт Flintlock: The Siege of Dawn. Це черговий послідовник серії Dark Souls з акцентом на складну бойову систему, але в комбінації з магією та вогнепальною зброєю. Також у гри яскравіша стилістика. В основі сюжету історія помсти елітної войовниці злісним богам.

Загалом гра за трейлерами виглядала вторинно і нічим не привертала увагу, крім видовищної акробатики. Але першим гравцям Flintlock: The Siege of Dawn в основному сподобалася. Вони відзначають динамічну бойову систему і непоганий сюжет. При цьому гра хоч і є представником жанру souls-like, тут більше доречні аналогії з God of War. Інші відзначають загальну прісність проєкту, однотипних ворогів і дивний дизайн рівнів з порожніми локаціями. Зараз у гри рейтинг у Steam на рівні 70%. Цікаво, що рейтинг критиків на ресурсі Metacriric приблизно такий же — 71 бал.

За перший день піковий онлайн гравців у Steam ледь перевищив 600 осіб. Це менше, ніж у пригодницької гри Nobody Wants to Die. Навряд чи аудиторія на консолях значно більша. Утім, і минулий проєкт студії мав вельми обмежену популярність. Очевидно Flintlock: The Siege of Dawn просто загубиться на тлі безлічі інших souls-like ігор.

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 19.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: