Анонсовано гру Orcs Must Die! Deathtrap

Компанія Robot Entertainment анонсувала нову гру серії Orcs Must Die! з підзаголовком Deathtrap. У рамках серії раніше вже вийшло три номерні частини. Це суміш веселого екшену з Tower Defense, де гравцям потрібно відбиватися від орд орків, використовуючи пастки та різноманітну зброю.

У новій грі обіцяють можливість багатокористувацької гри до чотирьох осіб. Локації стануть більшими. Але цікаво, як це вплине на гру і стратегію оборони, оскільки дизайн рівнів прямо пов'язаний з тактикою розміщення пасток. З'являться нові бойові маги з унікальними здібностями та пастками, а вибір героя тепер буде ще сильніше впливати на стиль гри. Вперше для серії згадується випадкова генерація місій та система розвитку в стилі rogue-like. Покращено бойову систему і стрільбу. Також гра стане красивішою та видовищнішою завдяки рушію Unreal Engine 5.

Гру зможуть випробувати відвідувачі виставки Gamescom. А реліз намічений на початок 2025 року. Гра вийде на PC (Steam та Epic Games Store) і на консолі Xbox Series X|S.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 19.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: