На TennoCon 2024 показали Warframe: 1999 і Soulframe

Компанія Digital Extremes провела чергову велику презентацію TennoCon для фанатів гри Warframe. Це популярний багатокористувацький фантастичний екшен про кіберніндзя, який протягом багатьох років зберігає багатотисячну аудиторію. Одним із секретів популярності гри є постійний розвиток проєкту і додавання нових місій.

Цього року гра отримає велике оновлення й нову главу Warframe: 1999, яка розповість про передісторію основних подій. У рамках презентації розробники показали видовищний трейлер та 20-хвилинну демонстрацію ігрового процесу. У новій компанії з'являться поїздки на мотоциклі з трюками, новий варфрейм, нова зброя і битви з новими противниками. Також на гравців чекає несподіваний гість із майбутнього та історія, яка тісно пов'язана з основним сюжетом.

Розробники обіцяють випустити доповнення цієї зими.

Також Digital Extremes розповіла про свій новий проєкт — фентезійну MMO Soulframe. Це не просто радикальна зміна сетингу, а й новий підхід до боїв. Бойова система тут повільніша, основний акцент зроблено на ближній бій.

Гра теж поширюватиметься за умовно-безплатною моделлю. Ранню версію Soulframe з підзаголовком Preludes планують запустити восени поточного року.

Обговорити в форумі (коментарів: 11)

Всі новини за 22.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: