Skull and Bones вийде в Steam

Незабаром ще одна гра Ubisoft вийде в сервісі Steam. Це піратський екшен Skull and Bones, відомий численними перенесеннями та сумнівною якістю фінальної версії. Гра доступна в магазині Ubisoft Store, на консолях PlayStation 5 і Xbox Series ще з 16 лютого, але особливої популярності там вона не здобула.

Офіційних даних відносно продажів немає, але інсайдери говорили, що за перші шість днів було продано 850 тисяч копій гри. Для проєкту, який під час маркетингової компанії називали AAAA-грою, це скромний результат. Skull and Bones отримала низький рейтинг від гравців і критиків. Усі відзначали, що новий проєкт одноманітніший та простіший за старий Assassin's Creed IV: Black Flag, який виконаний у схожій піратській стилістиці. У Skull and Bones багато однотипних завдань, і вся гра орієнтована на грінд.

Тепер у гри з'являється другий шанс завдяки аудиторії Steam. Тут Skull and Bones буде доступна для купівлі з 22 серпня поточного року. Але, як і в разі інших ігор французької компанії, вам теж знадобиться акаунт у сервісі Ubisoft.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 23.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: