Hunt: Showdown незабаром перейде на новий рушій з поліпшеною графікою

Гру очікує масштабне оновлення, яке принесе багато змін і поліпшень. Одночасно вона змінить назву на Hunt: Showdown 1896, що ознаменує перехід до нового етапу розвитку проєкту. Нову назву вже підтверджено в офіційному акаунті Hunt: Showdown в X (Twitter).

Шутер Hunt: Showdown пропонує унікальний ігровий досвід та битви PvPvE, де мисливці вистежують нечисть і протистоять один одному на великих деталізованих локаціях. Перехід на рушій CryEngine 5.11 принесе низку важливих технічних змін. Буде покращено систему освітлення Global Illumination та поліпшено рендер води. З'являться технології масштабування DLSS 2.3.1 та FSR 2.1.2. Покращено систему просторового звуку. Серед інших нововведень згадувалася підтримка DirectX 12 і технології Microsoft DirectStorage.

Також у грі з'явиться нова карта, нова ігрова подія та багато іншого. Вихід оновлення заплановано на 15 серпня. Після цього припиниться підтримка старих консолей, гра працюватиме лише на PlayStation 5 і Xbox Series.

Також нещодавно були оновлені системні вимоги для PC-версії. Для Full HD рекомендується система на базі процесора AMD Ryzen 5 2700, 12 гігабайтів оперативної пам'яті, відеокарта рівня GeForce RTX 2060 Super або Radeon 6600 XT, також треба 60 ГБ вільного місця на накопичувачі для встановлення. Повний опис доступний на сторінці гри в Steam.

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 24.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: